Ferrie Teel en de vergeetkorrels van Aris Bremer

Ben ik nou Assepoester? Of toch Doornroosje? Alle sprookjesfiguren uit Verhalenland zijn helemaal de kluts kwijt. Niemand weet meer wie hij is en in welk sprookje hij thuishoort. Gast van Tast, de bewaarder van alle verhalen, weet het zo langzamerhand ook niet meer. Dat komt allemaal omdat de heer van het buurland niet van verhalen houdt en daarom vergeetkorrels strooit langs de grens. Maar soms komen die korrels een stukje over de grens terecht, in Verhalenland… Als Ferrie Teel op een dag per parachute neerdaalt voor de deur van Verhalenland en ziet hoe verloren alle sprookjesfiguren rondlopen, besluit ze hen te helpen. Zal het gaan lukken om iedereen weer in het juiste sprookje terug te krijgen? Kom dat zelf maar bekijken…

Regie: Martine Faber
Productie: Elsbeth Faber

Spelers: Allard de Graaf, Arthur Smits, Cindy Babonnick, Josefien van Geluk, Marjoleine Putter, Margret Dekker, Neal de Hoop, Richard Loos, Sam Vlaar, Stijn Groenland.

Uitvoeringen in Theater de Beun:
Onbekend

Reageer