“Minoes” van Annie M.G. Schmidt, oktober 2011

“Minoes”

oktober 2011

Regie: Martin Affourtit

Het verhaal gaat over Tibbe, een journalist, die zijn baan bij de krant dreigt te verliezen. Hij schrijft namelijk alleen maar over katten, verder is hij te verlegen om aan ander nieuws te komen. Bij toeval ontmoet hij Minoes, een juffrouw met wel heel bijzondere, katse eigenschappen, maar net als Tibbe erg verlegen. Ze besluiten elkaar te helpen. Tibbe zorgt ervoor dat Minoes meer onder de mensen komt en met behulp van alle katten uit de buurt helpt Minoes hem om altijd het laatste nieuws te weten te komen. Dat gaat allemaal goed, totdat Tibbe een negatief stuk schrijft over een gerespecteerde stadsgenoot, mijnheer  Ellemeet. De hele stad keert zich tegen Tibbe, hij dreigt zelfs zijn woning te verliezen. Maar dankzij een slim plan van Minoes en de katten komt het gelukkig allemaal goed.

Regie: Martin Affourtit
Productie: Maarten Schols en Margje Bruin
Spelers: o.a. Mirjam Pels, Marjoleine Putter, Edo, Lot en Mees Postma, Els Koevoets, Bram Schuijt, Caroline en Stijn Groenland, Tamara Zonneveld, Anke Wisselink, Norine Haps, Myrthe Schuuring, Pim de Smalen, Marius Prein, D. van Willigen, Falko de Graaf, Remy de Graaf, Margret Dekker, Marianne Rutgers, Wob de Vries, Anneke Bakker, Nick van de Wijgerd, Steffi Verhoeven, Jacobine Jansen, Anouk van de Graaf.

Uitvoering: zaterdag 8 en zondag 9 oktober in Theater De Beun. Aanvang beide dagen 13.30 en 16.00 uur.

Eén reactie Abonneer je op de reacties


  1. Conny

    Edo wat leuk! Je kinderen bij de cast……Blog ook over hoe ze het doen en over je trotse vaderschap!

    jul 18, 2011 @ 13:17

Reageer